header banner
Default

Braithwaite går ind i et kryptoselskab


Table of Contents

    På fodboldbanen kører det ikke på skinner for den danske angriber Martin Braithwaite, som er havnet i problemer i sin spanske klub, efter han besluttede at forlade træningslejren i Marbella uden varsel i håb om at gennemtvinge et skifte.

    Uden for banen går det åbenbart lidt bedre for landsholdsspilleren.

    Den tidligere FC Barcelona-spiller har nemlig købt sig ind i Crypto Snack - et kryptoselskab, som arbejder på at få sportsklubber til at tage imod betaling i kryptovaluta.

    Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

    - Jeg er glad for at samarbejde med Crypto Snack, udvide Snackers-fællesskabet og bringe yderligere fordele ind og udbrede kendskabet til, hvordan kryptovaluta kan være en gamechanger i vores liv, siger Espanyol-spilleren i pressemeddelelsen.

    - Jeg tror, at blockchain-teknologi har potentialet til at revolutionere verden, og jeg vil gerne hjælpe med at sprede budskabet om dens fordele.

    Braithwaite var ikke med i Espanyols sidste testkamp. Klubben spiller sidste træningskamp mod Utrecht på lørdag, og det bliver spændende at se, om danskeren bliver udtaget.

    Sources


    Article information

    Author: Eric Johnson

    Last Updated: 1700145242

    Views: 1054

    Rating: 4.2 / 5 (33 voted)

    Reviews: 99% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Eric Johnson

    Birthday: 2013-07-12

    Address: 97667 Brent Springs Apt. 472, Bryantmouth, NJ 42650

    Phone: +4049310605015075

    Job: Park Ranger

    Hobby: Traveling, Chocolate Making, Whiskey Distilling, Coin Collecting, Playing Guitar, Painting, Drone Flying

    Introduction: My name is Eric Johnson, I am a Precious, radiant, honest, irreplaceable, striking, valuable, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.