Turizmus hírek

turizmusinfo.com

Urbitális Majális 2012

Az Urbitális Majális  rendezvénysorozat keretében Belvárosi Majális és Nassoló Gyereknapok néven 4 napos kulturális, gasztronómiai esemény-sorozatot indítunk útjára hagyományteremtő jelleggel az Erzsébet téren (május 25-26-27-28, 10-20 óra között), melyre ezúton szeretettel invitálunk és feltétlenül várjuk Önöket, hogy együtt ünnepelhessünk! A belvárosi utcákból és környezetükből kitelepülő vendéglátóhelyek, lakberendezési boltok, design üzletek, antikváriusok, galériák stb. töltik majd meg az Erzsébet teret. Célunk, hogy a kiállításon felépülő mini-Budapest koncentráltan mutassa a nagyközönség számára a mai Budapest dinamikus közösségi tereit, utcáit. Szándékunk továbbá az, hogy a vásárlók újra felfedezzék Budapest „kis” boltjait, visszaszokjanak a helyiek a régi sétáló és vásárló utcákba, megismerjék Budapest valódi arcát. A téren felsorakoztatott kiállítók a 2012-es kreatív ipar Budapestjének szeletét kínálják majd és egyben benyomást adnak a kreatív gazdaság turizmust vonzó, valamint  gazdaságfejlesztést ösztönző aktualitásairól.

A szórakozást és kikapcsolódást az izgalmas kiállítások és interaktív műsorokon túl, a zene biztosítja, amelyre az Akvárium Klubban és a közterületen is számíthatnak a látogatók.

A Belvárosi Majális része lesz a gyermeknapra fókuszáló 4 napos Nassoló napok rendezvény, amely a legfinomabb édességek találkozóhelye lesz Budapest belvárosában. Ide várjuk a nassolni szerető gyerekeket és felnőtteket. Az eseményen az édesipar legjelentősebb hazai képviselői, édesség manufaktúrák, gyártók, kereskedők, cukrászdák, fagylaltozók, kávézók képviseltetik magukat. A Nassoló napok rendezvényen nem csak nézelődni, hanem kóstolni és vásárolni is lehet. Programokkal és előadásokkal színesítjük a gyermeknapi rendezvényt.

Programok

Programok

Feltétlenül számítunk Önökre!

Forrás: http://www.urbitalis.hu/

Tagged as: , , , , , , , ,

Comments are closed.