Turizmus hírek

turizmusinfo.com

PocketGuide alkalmazás a Samsung telefonokon

A Samsung Magyarország és a PocketGuide frissen kötött stratégiai partnersége révén a cég előre telepíti a népszerű utazási alkalmazást a Magyarországon forgalmazott Samsung okostelefonokon. A partnerség által a Samsung felhasználók ingyenesen jutnak hozzá a PocketGuide összes magyarországi, és egy szabadon választott külföldi túracsomagjához. A felhasználók a PocketGuide kínálatában jelenleg szereplő 85 külföldi város gazdag túrakínálatából választhatnak.

 

A Samsung AppMix programja keretében olyan alkalmazásokat telepít előre Magyarországon hivatalosan forgalomba kerülő okostelefonjaira, amelyek valamilyen szempontból kiemelkedő értékkel bírnak felhasználói számára. Mivel a PocketGuide az egyik legnépszerűbb és legnagyobb adatbázissal rendelkező utazási alkalmazás a piacon, mindenki számára hasznos lehet, aki szabadsága legalább egy részét belföldön tölti el.

 

„Nem titkolt célunk, hogy a Samsunggal kötött jelen megállapodással még több hazai felhasználóhoz eljussunk, és hozzájáruljunk a belföldi turizmus élénkítéséhez.” – nyilatkozta Rétai Martin, a PocketGuide alapítója és ügyvezetője. „A magyar városok számára is nagyszerű lehetőség a Samsunggal kötött megállapodás, hiszen a térképre felkerülő települések potenciális látogatók egyre növekvő táborára számíthatnak.”– tette hozzá Huszár Daniella, tartalomfejlesztési igazgató.

 

A PocketGuide-ról:

A magyar GPS Cityguide Kft. által okostelefonokra fejlesztett és 1,5 éve piacra dobott PocketGuide olyan utazási alkalmazás, amely hangalapú városnéző túrákat kínál a világ legfontosabb nagyvárosaiban. A turisták már az utazásuk előtt letölthetik az IOs és az android készülékeken futó alkalmazást, így célállomásukon már roaming díj és internet kapcsolat nélkül élvezhetik saját mobil idegenvezetőjüket. Minden városban több tematikus túra közül választhatnak a felhasználók, de az un. barangoló funkció is nagyon népszerű. Ezt bizonyítja, hogy az elmúlt másfél évben már több mint 1,2 millió turista használta  a PocketGuide szolgáltatásait, ami az egyre bővülő értékesítési csatornáknak is köszönhető. Az alkalmazás a világ turisztikailag leginkább frekventált 85 desztinációjában használható.

Tagged as: ,

Comments are closed.