Turizmus hírek

turizmusinfo.com

Különleges romkocsmák, melyek a Budapestiek körében is kedveltek

A budapesti romkocsmák hangulata egyedi attrakciót jelent a kifejezetten ezért idelátogató turisták számára. De itt az idő, hogy te is megismerd ennek a különös atmoszférát, hiszen ahogy majd válogatásunkból is kiderül, ezek a régi lepukkant helyek manapság a közösségi élet egyik legváltozatosabb színtereivé váltak.

Az Élesztőház, amely a hajdani Tündérgyár helyen nyitottak, egy igazi különlegesség. Nagyon kellemes romkocsma hangulata van, egyedi kézműves söröket kínálnak. Ez a hely inkább a helyiek körében népszerű, de azért külföldi vendégekbe is bele lehet botlani. A hely további különlegessége, hogy a manapság egyre népszerűbb lakásétteremként is funkcionál, de egyedi abban, hogy vasárnaponként az udvarán termelői piacot tartanak, amely nagyon népszerű az egészséges és finom portékára vágyók között.

Élesztőház

A Fogasház az Akácfa utcában levő többfunkciós létesítmény. Különféle egyedi programokat kínál egyfajta kulturális befogadó tér. Nemcsak filmklubok, alternatív színházi előadások, koncertek kényeztetik a vendégeket, de kiállításoknak, és workshopoknak is az otthonául szolgál. Éjszaka pedig a legkülönlegesebb DJ-k biztosítják a remek hangulatot. A szomszédos udvaron kiegészül a Fogas kerttel, ahol finom grillek illata csábít evésre ivásra.

Fogasház

Ha a kellemesen eltöltött nap után az éjszakai romkocsmákat is kívánnád bejárni, csatlakozhatsz a Free Pub Crawl Budapest csapata által szervezett túrához.

Comments are closed.