Turizmus hírek

turizmusinfo.com

Fábiánsebestyéni Fogathajtó Fesztivál

Kihagyhatatlan program május elején mindenkinek, aki szereti a szép lovakat, a finom pörkölteket, az izgalmas lovasversenyeket. Négynapos fogathajtó fesztiválra lesz Fábiánsebestyénben április 30 és május 3 között.
A népszerű hazai sporteseményre, az előzetes nevezések szerint – 6 kategóriában – 9 nemzet – több mint 90 fogathajtója nevezett. Az idei verseny induló között lesznek szépszámmal világ-, és országos bajnokok, derby győztesek, számos hazai és nemzetközi versenyt nyerők. Lesz kikért izgulni, szurkolni, szorítani.

Mára a Fábánsebestyéni Fogathajtó Fesztivál nemzetközivé nőtte ki magát. Az itt látottakat, tapasztaltakat hírül viszik határon túlra.

A népszerűség fokozása érdekében még színesebb programokat állítottak össze a szervezők. Szerepelnek a versenyszámokon – díjhajtás, maratonhajtás, akadályhajtás – kívül, gyermekprogramok a tavalyi nagysikerű ingyenes MEGAJÁTÉK-parkkal, Lókötőshow világbajnokok részvételével, majális kirakodóvásárral, esti programok lovaslakodalommal, neves művészek fellépésével.

További információ:
www.fogatverseny.hu
Farkas Sándor főrendező, vezérigazgató
06-30-383-7373
Tóth Ferenc- a sport versenyrendezésért felelős
06-30-398-7182, info@fogatverseny.hu
Farkasné Márton Katalin projektvezető, média
06-30-408-2824- kato.marton@gmail.com

Tagged as: ,

Comments are closed.