Turizmus hírek

turizmusinfo.com

Divatra fel! WAMP Fashion – tematikus vásár

2013 március 10-én a budapesti Váci1 érdekes terei adnak helyszínt a WAMP idei első tematikus vásárának.  A vásáron az ismert tervezők mellett az új generáció is képviselteti magát. A Fashion vásár ez alkalommal az esküvő tematikájára fókuszál, elszakadva a hagyományos esküvői vásároktól az új, kreatív, izgalmas trendeket mutatja be az esküvői asztaldekorációtól egészen a menyasszonyi ruhákig. A tematikus vásár az idén is helyt ad a WAMP+ kiemelt szekciója is. A rendezvény időpontja: 2013 március 10.

Első alkalommal jelentkezik idén a WAMP divatra fókuszáló tematikus vására.
Március 10-én a Váci1 lenyűgöző tereiben a jól ismert tervezők mellett a magyar divattervezők új generációja is bemutatkozási lehetőséget kap, s új szelekcióval jelentkezik a legvagányabb tervezőket felvonultató WAMP+ is.
A Fashion vásár ez alkalommal az esküvő témáját járja körül, ám a szervezők korántsem hagyományos esküvői vásárral készülnek: bemutatják a legfrissebb trendeket a meghívótól a menyasszonyi, és alkalmi ruhákon át, egészen az esküvői asztaldekorációig, s nem csupán a házasulandókra, de vendégeikre is gondolnak majd.

Érdemes legalább ugyanennyi figyelmet szentelni a többi kiállítóra is, hiszen vasárnap közel száz magyar designer lesz jelen, s az elmaradhatatlan gasztro részleg is számos újdonságot tartogat majd.

Több mint esküvő!

Üde fiatalos és friss karakterű menyasszonyi ruhákat kínál majd a Mata Imola, Meruhsa, Nagy Ágota és a Ravia Couture. Legújabb 2013 tavaszi nyár kollekcióját a WAMP-on mutatja be az Annchi és Tamara Barnoff. A divatmárkák mellett ott lesznek a Mimóza Design különleges, kézzel készített ékszerei, hajdíszei, és a Lokalwear művészi igényű, matyó csipkéből készülő Richelieu sorozata is. Emellett grafikusok, különleges ajándéktárgyakat kínáló tervezők is csatlakoznak a szelekcióhoz. A WAMP-on vintage esküvői szakértő is lesz: a MIMI / EVENTS WITH LOVE ötletekkel segíti azokat a párokat, akik a “valami régi, valami új” jegyében szeretnék stílusossá varázsolni ezt a jeles napot.

Újra WAMP+

A vásáron ismét megrendezésre kerül a kiemelt részvételi lehetőséget kínáló WAMP+ szekció is, amelyben olyan divatmárkák kapnak helyet, mint az Aquanauta, az Ille-Olla, Otto Verstein, az Urban Legend és a Zagabo. Ékszerekről a madárkás motívumairól jól ismert MIMM, illetve a vagány fülbevalókat és nyakláncokat készítő Ferencz Vanda gondoskodik. Lengyel Zsuzsi és Ducsai Judit táskái már sokak kedvencei, ahogyan Róth Anikó csajos és Tatai Tibor sajátos hangulatú grafikáit sem kell bemutatnunk.

Időpont: 2013 Március 10. 
Helyszín: Váci1, 1051 Budapest, Váci utca 1.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
www.wamp.hu
A belépés ingyenes.

Tagged as:

Comments are closed.