Turizmus hírek

turizmusinfo.com

Diamond Resort Phuket

A Diamond Resort Phuket Thaiföldön Phuket város, Choeng Thale kerületében található. A társasház Phuket egyik leggyönyörűbb, és legnépszerűbb területén, a Bang Tao strand közelében fekszik. Jó elhelyezkedése miatt az épülettől a város nevezettességei, a forgalmas Boat út, vagy a hatalmas Laguna Phuket könnyedén érhető el. A hét emelet magas társasház 292 lakóegységből áll, és 2018-ban került átadásra.

Diamond Resort Phuket

A projekt fejlesztője a Silk Projects Co. Ltd.

A Diamond Resort Phuket 200 lakosztállyal rendelkezik, amelyek mindegyike teljesen berendezett. A lakásokhoz a legmodernebb felszereltséggel látták el, mint kábel TV, konyha, széf, WIFI. A lakosztályok bútorzata nagy és kényelmes bútorokból: szekrényekből, kanapékból, kényelmes étkezőből állnak. A lakásokból gyönyörű kilátás nyílik a közeli utcákra, és a parkosított környezetre. A lakások 33 négyzetméteres studiók, és 1,2 hálószobás , maximum 50 négyzetméteres egységekből állnak.

 A Diamond Resort Phuket rekreációs létesítményei luxus igényeket elégítenek ki. Az épület mellett napozóterasz, és feszített medence található. A fitnesz terem a legmodernebb szerekkel van felszerelve, és szauna áll rendelkezésre. A parkban gyerekjátszótér is található.

Diamond Resort Phuket

Diamond Resort Phukethez közvetlenül kapcsolódik az Infuse Restaurant. Az étterem séfje Belgiumból érkezett, az étterem kínálatában tradicionális ételek és vadonatúj európai ízek-fogások szerepelnek.

A Resorttól minden órában shuttle bus szolgáltatás közlekedik a Bang Tao partra, és onnan vissza.

Élelmiszerboltok, éttermek találhatók a közvetlen közelben, a 7-Eleven üzletet gyalog pár perc alatt lehet elérni.

Tagged as: ,

Comments are closed.