Turizmus hírek

turizmusinfo.com

Az Expedia.com portálon a Budapest Winter Invitation kampány

December elején, az Expedia nemzetközi vezető utazási portál brit, német, francia, spanyol, olasz, svéd és dán honlapjain is kezdetét vette a Budapest Winter Invitation (BWI) téli forgalomélénkítő kampány a gazdasági világválság következményeként a városlátogatásokban tapasztalható visszaesések ellensúlyozásának érdekében.

A BWI kampány keretében, az utazási trendekhez igazodva idén kiemelten működnek együtt a partnerek az Expediával, annak érdekében, hogy kiaknázzák az online utazási portál erős felhasználói bázisában és vásárlóiban rejlő lehetőségeket, így közvetlen extra forgalmat generáljanak Budapest számára.

Mint ismeretes, a Magyar Turizmus Zrt. idén negyedik alkalommal szervezi meg a Budapest Winter Invitation (BWI) téli forgalomélénkítő kampányt, amelynek célja ezúttal is Budapest mint turisztikai desztináció népszerűsítése, valamint a főváros utó- és előszezoni vendégforgalmának növelése a korábbi BWI akciók által hozott eredményekhez hasonlóan. A marketingakció együttműködő partnerei 19 budapesti három-, 25 négy- és 8 ötcsillagos szálloda, a Magyar Szállodaszövetség, a Magyar Turizmus Zrt., a BTH Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft., a Malév Zrt., a Budapest Airport Zrt., az Expedia nemzetközi vezető utazási portál és egyéb turisztikai szolgáltatók.
Az akció keretében az Expedia brit, német, francia, spanyol, olasz, svéd és dán honlapjain külön BWI microsite biztosítja a partnerek számára a több, mint 20 millió alkalommal megjelenő hirdetések kapcsán érkező forgalom közvetlen realizálását. Az oldalakon az érdeklődők külön is foglalhatnak szállást, akciós Malév repülőjegyet akár bruttó 99 euróért oda-vissza, vagy kedvezményes csomagokat, megtekinthetik a partnerek által biztosított kedvezményes egyéb szolgáltatásokat, letölthetik a BWI e-Cardot, valamint tájékozódhatnak Budapest nevezetességeiről és a Téli Fesztivál eseményeiről is.

A BWI e-Card a korábban a szálloda recepcióján átvett papírkártyát váltja fel. Az e-Card a kedvezményt nyújtó partnerek részletes listáját tartalmazza, és a vendég a dokumentum kinyomtatását követően a BWI partnernél bemutatva tudja felhasználni. A BWI e-Card használatára az MT Zrt. a kampány hivatalos honlapján és az Expedián történő szállásfoglalás esetén is felhívja a figyelmet.
A BWI keretében a csatlakozott partnerek egészen 2010. március 31-ig biztosítanak különböző kedvezményeket:
ü Szállodák esetén 2=3; 3=4 szálláskedvezmény.
ü A Malév bruttó 99EUR ártól biztosít repülőjegyeket.
ü Egyéb partnerek:
· Fogászati rendelők ingyenes konzultációt adnak.
· Autókölcsönzők pl.: 2=3; 3=4 kedvezmény biztosítása bérlés esetén.
· Éttermek – a szállodák éttermei, 10-20 % kedvezményt vagy ingyen italt biztosítanak.
Az egyéb partnerek által nyújtott kedvezmények a BWI e-Carddal vehetőek igénybe.
A kedvezményekről részletesen a www.budapestwinter.com oldalon olvashatnak az érdeklődők.
A BWI kampányt és így a www.budapestwinter.com honlapot a Magyar Turizmus Zrt. külképviseletei és partnerei is számos marketingakcióval népszerűsítik, melyekről a későbbiek folyamán részletesen is beszámolunk.

Forrás: itthon.hu

Tagged as: ,

Comments are closed.