Turizmus hírek

turizmusinfo.com

Address Harbour Point

Az Address Harbour Point egy kéttornyú szállodakomplexum, amely Dubaiban a Creek Harbourban található. A 65 és 53 emelet magas tornyok a Creek Heights vízparti házai mellett húzódnak, és egyben átjáróként szolgál a Dubai Creek kikötőjéhez. Az épület várhatóan 2021 decemberében kerül átadásra.

Address Harbour Point

A projekt fejlesztője Emaar Properties, amelynek Dubaiban van a székhelye, és egyike az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb ingatlan fejlesztő cégének, emellett olyan projektről is nevezetes, mint a Burj Khalifa, és a Burj Royale.

A fejlesztés, amely 1,4 millió négyzetméteren zajlik, olyan létesítményeket foglal magába, mint a 202 szobás Address Harbour Point szállodát, az Address Harbour Point Rezidenciát és emellett számos étterem, kávézó és üzlet is kialakításra kerül. A lakóknak, és a hotel vendégeinek tökéletes kilátás nyílik a Dubai Creek toronyra, a Calavatra által tervezett Obszervatórium tornyára, de a belváros látképe mellett a Ras Al Khor Vadvédelmi Rezervátuma is az érdeklődők szeme elé tárul.

Address Harbour Point

Az 1-2-3 hálószobával rendelkező condominiumok minőségi, igényes berendezésekkel, szerelvényekkel kerül kialakításra.

Az apartmanokhoz recepció, megfigyelőrendszer, 24 órás biztonsági szolgálat és parkoló, tartozik. A luxus szolgáltatásokban bővelkedő rezidenciában a  sportolásra vágyóknak a  szabályozható hőmérsékletű medence mellett SPA létesítmények ,  kompletten felszerelt tornaterem, vehető igénybe.

Address Harbour Point

Az Address Harbour Point Rezidenciától negyed órás autózással éttermek és bevásárló központok találhatóak.

Az apartmantól a Dubai Nemzetközi Repülőtere 16 kilométer távolságra van, a forgalomtól függően negyed óra alatt érhető el.

Tagged as:

Comments are closed.