Turizmus hírek

turizmusinfo.com

A Balaton Sound: újabb sztárzenekar

A Groove Armadával teljessé vált a zamárdi fesztivál fő műsorsávjának sztárlistája.

A Heineken Balaton Sound fesztivál legújabb nagyszínpados világsztárja a Groove Armada változó hangulatú, csapongó bulira késztető albumaival és egy sor slágerlistás számmal érkezik idén júliusban Zamárdiba, ahol egy frenetikus élő koncerttel bizonyítja majd rajongóinak, hogy a jazz, a soul, a funky, az easy listening, a rap és a hip-hop egyetlen irányból, az élvezetek és a bohémság felől közelíthető meg.

Ezzel teljessé vált a Heineken Balaton Sound nagyszínpadának fő műsorsávja: míg július 9-én az Underworld nyitja a fesztivált, pénteken a Kraftwerk, szombaton a Groove Armada, vasárnap pedig Moby zárja a sort, számtalan neves előadó társaságában.

A száznál is több, elsősorban nemzetközi sztárokat felvonultató, sokműfajú fesztiválon természetesen idén is kiemelt szerephez jutnak az elektronikus zenei zenekarok és DJ-k. Az utóbbi napok egyik legnagyobb szenzációjaként nagy örömmel fogadta a közönség a hírt: Sven Väth is fellép Zamárdi szabadstrandján.

A Cocoon Club tizedik évfordulója világkörüli turnéra űzte a legnépszerűbb német techno DJ-t, aki idén júliusban egy száguldó house partyval és a dance-kultúra legfontosabb albumaival szegezi a tánctérre hazai rajongóit a Heineken Balaton Soundon felállított alkalmi technoklubjában.
(fn)

Tagged as: , , ,

Comments are closed.